New Home Laux Building Designs Hill Mews Landscaping
New-home-Laux-Building-Designs-Hill-Mews-landscaping
New-home-Laux-Building-Designs-Hill-Mews-exterior
New-home-Laux-Building-Designs-Hill-Mews-swimming-pool
New-home-Laux-Building-Designs-Hill-Mews-living-room
New-home-Laux-Building-Designs-Hill-Mews-outdoor-living
New-home-Laux-Building-Designs-Hill-Mews-living-room2
New-home-Laux-Building-Designs-Hill-Mews-dining-room
New-home-Laux-Building-Designs-Hill-Mews-upstairs-hallway
New-home-Laux-Building-Designs-Hill-Mews-bedroom
New-home-Laux-Building-Designs-Hill-Mews-kitchen
New-home-Laux-Building-Designs-Hill-Mews-timber-stairs
New Home Laux Building Designs Hill Mews LandscapingNew Home Laux Building Designs Hill Mews ExteriorNew Home Laux Building Designs Hill Mews Swimming PoolNew Home Laux Building Designs Hill Mews Living RoomNew Home Laux Building Designs Hill Mews Outdoor LivingNew Home Laux Building Designs Hill Mews Living Room2New Home Laux Building Designs Hill Mews Dining RoomNew Home Laux Building Designs Hill Mews Upstairs HallwayNew Home Laux Building Designs Hill Mews BedroomNew Home Laux Building Designs Hill Mews KitchenNew Home Laux Building Designs Hill Mews Timber Stairs

 

Designed and built by Steve on an irregular shaped 750m2 plot in a very sensitive pocket of Eltham, this project presented many challenges to design the home within a dedicated building envelope.

With an awkward orientation and the need to articulate the facades on all four sides of the dwelling, the inclusion of large expanses and selective positioning of glass was utilised to capture the evading sun into the open design of the home. A simple palette of colours and materials used repetitiously throughout the home provided a light filled and spacious home.

The landscaping incorporating the use of timber decks and a pool located against the living room provides a seamless transition of inside / outside spaces.